Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9623
Назва: Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (англійська) для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (заочної форми навчання)
Автори: Шманатова, А.С.
Бібліографічний опис: Шманатова А.С. Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (англійська) для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (заочної форми навчання) / А.С. Шманатова. –Дніпро : ДДУВС, 2022. –52 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: самостійна робота
порядок оцінювання знань
індивідуальна робота
реферат
доповідь
презентація
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлено на основі Освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань і є допоміжним навчально-методичним матеріалом до курсу дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (англійська). Викладено найважливіші компоненти освітнього процесу: індивідуальна та самостійна роботи. До кожного розділу розроблені письмові та усні завдання. Рекомендовано для поліцейських, а також курсантів та слухачів вищих навчальних закладів до курсу дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» (англійська).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9623
Розташовується у зібраннях:МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод.реком._Шманатова.pdf751,56 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.