Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9622
Назва: ВПЛИВ МЕНТАЛЬНИХ ТА МОВНИХ СТРУКТУР НА ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Вплив ментальних та мовних структур на формування національної свідомості : зб. тез Регіон. круглого столу (м. Дніпро, 19 лют. 2021 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2021. – 100 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: національна свідомість
мова
українська мова
мовні норми
державна мова
мовні компетентності
усне мовлення
Короткий огляд (реферат): У збірнику вміщено матеріали регіонального круглого столу, присвяченого актуальній суспільній темі впливу мови на національну свідомость та ментальність українського народу. Зокрема, висвітлено наратив щодо беззаперечного та визначального впливу мови на формування національного характеру, національної свідомості та ментальності. Автори збірника послідовно розкривають та доводять твердження про роль мови як фактору об’єднання нації, оскільки мова забепечує єдність, свободу та культурний розвиток народу, захищає та зберігає національну ідентичність. У запропонованих наукових розвідках наголошено на необхідності популяризації української мови та дотримання українського законодавства про функціонування державної мови. Для науковців, викладачів, здобувачів освіти та широкого кола читачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9622
Розташовується у зібраннях:Вплив ментальних та мовних структур на формування національної свідомості
МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мова та ментальність СГД_19.02.2021.pdf1,68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.