Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9385
Назва: Запобігання комп’ютерним кримінальним правопорушенням
Автори: Бабанін, С.В.
Бібліографічний опис: Бабанін С.В. Запобігання комп’ютерним кримінальним правопорушенням : наук.-практ. посіб. / С.В. Бабанін. – Дніпро : ДДУВС, 2022. – 80 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: комп’ютерні кримінальні правопорушення
кіберзлочинець
ознаки особи кіберзлочинця
початковий етап розслідування
спеціальні знання
комп’ютерно-технічна експертиза
Короткий огляд (реферат): У науково-практичному посібнику розглянуто питання запобігання кримінальним правопорушенням, передбаченим розділом XVI Особливої частини КК України, та деяким іншим, що містять як обов’язкові об’єктивні ознаки складу кримінального правопорушення окремі елементи сфери використання комп’ютерів, систем та комп’ютерних мереж, які, згідно Конвенції Ради Європи» Про кіберзлочинність», визнаються кіберзлочинами. Науково-практичний посібник розроблено на основі аналізу вітчизняного законодавства, наукової та публіцистичної літератури з урахуванням власних думок і практичних пропозицій автора. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів (ад’юнктів), студентів (курсантів) ЗВО, у яких готують правників, працівників правоохоронних органів, прокуратури та суду, а також на всіх, хто цікавиться питаннями запобігання комп’ютерним кримінальним правопорушенням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9385
ISBN: 978-617-8032-57-9
Розташовується у зібраннях:Бабанін С.В.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабанін_посібник_кіберзлочини_ред_макет-2.pdf5 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.