Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9292
Назва: Психологічна допомога особам та групам, що опинились в складних життєвих обставинах
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Психологічна допомога особам та групам, що опинились в складних життєвих обставинах: зб. тез Всеукр. кругл. столу (м. Дніпро, 1 лютого 2022 р.). - Дніпро: ДДУВС, 2022. - 68 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: подолання життєвих труднощів
стресостійкість
складні життєві обставини
копінг-стратегії
тривожність
бойовий стрес
панічна атака
агресивна поведінка
психололгічна адаптація
вимушені переселенці
Короткий огляд (реферат): Збірник тез доповідей «Психологічна допомога особам та групам, що опинились в складних життєвих обставинах», створений за матеріалами Всеукраїнського круглого столу, проведеного кафедрою психології та педагогіки Навчальнонаукового інституту права та інноваційної освіти ДДУВС 1 лютого 2022 року. Метою його проведення стало обговорення та визначення механізмів розвитку, принципів та змісту психологічного супроводу особистості, яка опинилася у складних життєвих обставинах, а також змісту поняття психологічного супроводу та цілісного уявлення про сучасні технології допомоги. До участі у заході долучилися вітчизняні та зарубіжні експерти, а також науковці закладів вищої освіти України. До роботи семінару також долучилися міжнародні партнери кафедри психології та педагогіки – фахівці із Швейцарії. У рамках круглого столу відбувся обмін досвідом практиків та науковців закладів вищої освіти України, а також зарубіжних фахівців, які працюють у вирішенні теоретичних та практичних проблем у сфері психологічної допомоги особам та групам, які опинились у складних життєвих обставинах. Збірник адресовано психологам, соціальним працівникам, здобувачам вищої освіти та всім, хто цікавиться актуальними проблемами психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9292
Розташовується у зібраннях:Психологічна допомога особам та групам, що опинились в складних життєвих обставинах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет Тези 01.02.2022.pdf1,25 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.