Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9188
Назва: ПРАВНИЧА ОСВІТА ТА ЮРИДИЧНА КЛІНІЧНА ПРАКТИКА [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Правнича освіта та юридична клінічна практика: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 8 грудня 2021 р.).- Дніпро: ДДУВС, 2021. - 168 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: юридична освіта
юридична клініка
безоплатна правова допомога
цифрова юриспруденція
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. Тематика тез доповідей охоплює актуальні проблеми забезпечення якості юридичної освіти через впровадження сучасних освітніх трендів та інновацій, кращих практик підготовки здобувачів, а також через реформування юридичної освіти у світлі міжнародних і європейських стандартів. Увагу зосередили на розвитку юридичної клінічної практики українських вишів як одного з основних складових практичної підготовки майбутніх правників, відповідно до стандарту вищої освіти зі спеціальності «Право». Особливий акцент зробили на проблематиці практичної підготовки юристів в умовах пандемії Covid-19. Редакційна колегія не несе відповідальності за матеріали, опубліковані у збірнику. Всі матеріали надані в авторській редакції та виражають персональну позицію учасника круглого столу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9188
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ
Правнича освіта та юридична клінічна практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник ВНПК 08.12.2021 (21.12).pdf1,84 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.