Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/8655
Назва: МОВА І ПРАВО [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Мова і право: матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 27 жовтня 2021 р.). - Дніпро: ДДУВС, 2021. - 200 c.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: ділове мовлення
вивчення іноземних мов
сучасна юридична освіта
мовна культура
психолінгвістика
судова промова
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Всеукраїнського науково-практичного семінару, проведеного кафедрою українознавства та іноземних мов факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У семінарі взяв участь професорсько-викладацький склад закладів вищої освіти України. Тематика тез охоплює актуальні проблеми юридичної термінології, юридичної лінгвістики та психолінгвістики, мовні процеси в суспільстві, питання медіаосвіти та медіавпливів на аудиторію, професійної спрямованості іноземної мови, вивчення мов у контексті міжкультурної комунікації, правові аспекти в культурологічному вимірі (література, мистецтво, журналістика). Матеріали Всеукраїнського науково-практичного семінару можуть бути використані викладачами для підготовки до занять із української та іноземної мов, а також для розроблення підручників та посібників, які б передбачали достатню мовну підготовку старшокласників, здобувачів вищої освіти, слухачів магістратури та ад’юнктури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/8655
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ
Мова і право

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник МОВА І ПРАВО 2021 (1).pdf2,72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.