Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/8202
Назва: Особливості застосування поліцейських заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення (у схемах)
Автори: Бахчев, К.В.
Шевяков, М.О.
Захарченко, О.В.
Бібліографічний опис: Бахчев К.В. Особливості застосування поліцейських заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення (у схемах) : навч. посіб. / К.В. Бахчев, М.О. Шевяков, О.В. Захарченко. – Дніпро : ДДУВС, 2022. – 156 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: провадження у справах про адміністративні правопорушення
доставлення порушника
адміністративне затримання
привід
заходи, що обмежують майнові права
особистий огляд
огляд речей
вилучення речей і документів
тимчасове вилучення тварини
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник підготовлено за ініціативи авторського колективу кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС з метою визначення обґрунтованих рекомендацій щодо застосування заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення, які відносяться до юрисдикційної діяльності працівниками органів та підрозділів Національної поліції України та розкриття особливостей оформлення актів процесуальної дії кожного заходу адміністративного припинення, надання практичних порад щодо диференційованого підходу до їх застосування. Наповнення навчального посібника щодо діяльності поліцейських у сфері адміністративно-деліктного законодавства щодо застосування заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення можуть стати у нагоді як методичні рекомендації для використання представниками правоохоронної системи України. Матеріали навчального посібника можуть стати невід’ємним елементом в освітньому процесі закладів вищої освіти України при викладанні дисциплін адміністративно-застосовної та адміністративно-тлумачної діяльності. Поряд з теоретичним матеріалом подано питання для самоконтролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/8202
ISBN: 978-617-8032-51-7
Розташовується у зібраннях:Бахчев К.В.
Захарченко О. В.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Шевяков М.О.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник у схемах_Бахчев, Шевяков, Захарченко_2022.pdf6,46 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.