Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/7934
Назва: Вогнева підготовка правоохоронця
Автори: Скрипченко, І.Т.
Скрипченко, О.Т.
Маркечко, К.А.
Бібліографічний опис: Скрипченко І.Т. Вогнева підготовка правоохоронця: навч. посіб. / І.Т. Скрипченко, О.Т. Скрипченко, К.А. Маркечко. − Дніпро: ДДУВС, 2022. – 168 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: вогнева підготовка
зброя
патрони для травматичної зброї
балістика
безпека в поводженні зі зброєю
стійки для стрільби
методика тренування стрільбі
тактика стрільби
психологічна підготовка
страйкбол
пейнтбол
домедична допомога
мультимедійний тир
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Вогнева підготовка правоохоронця» розрахований для науково-педагогічних працівників та здобувачів, які навчаються за спецільністю 262 «Правоохоронна діяльність» у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання. До навчального посібника включено питання: роль та місце «Вогневої підготовки» в системі професійної підготовки правоохоронця, характеристика зброї, яка дозволена у використанні в охоронній діяльності, основи балістики, правила безпеки при поводженні зі зброєю, правові підстави та порядок застосування і використання зброї правоохоронцем згідно Закону України «Про охоронну діяльність», надано посадову інструкцію охоронця, представлено методику тренування охоронця з вогневої підготовки з урахуванням різних видів підготовки, використання страйкболу, пейнтболу та мультимедійних тирів в системі професійної підготовки правоохоронця, а також описано правила надання домедичної допомоги при застосуванні вогнепальної та травматичної зброї. Термінологічний словник дасть змогу тим, хто опановує дану дисципліну, розібратися у специфіці вогневої підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/7934
Розташовується у зібраннях:Маркечко К.А.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Скрипченко О.Т.
Скрипченко І.Т.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_Скрипченко_вогнева.pdf3,39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.