Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6877
Назва: Безоплатна правова допомога: проблеми та перспективи
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Безоплатна правова допомога: проблеми та перспективи: матеріали Регіонал. кругл. столу (м. Дніпро, 19 листопада 2020 р.). - Дніпро : ДДУВС, 2020. - 176 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: юридична клініка
безоплатна правова допомога
право на безоплатну правову допомогу
юридична клінічна освіта
забезпечення адвокатами права на захист
професійна етика юриста
юридична клініка «Істина» Дніпропетровського державного університету внітрішніх справ
Короткий огляд (реферат): Вміщено матеріали регіонального круглого столу, в якому взяли участь представники юридичного клінічного руху; Центрів вторинної безоплатної правової допомоги; вчені у галузі права, філософії, політології та інших наук; представники громадських організації; практики та здобувачі вищої освіти з м. Дніпро, м. Одеси, м. Сєверодонецьк, м. Вінниця, м. Костянтинівка та м. Суми. Тематика тез доповідей охоплює актуальні проблеми надання безоплатної правової допомоги та юридичної клінічної освіти. Матеріали регіонального круглого столу можуть бути використані викладачами для підготовки до занять з юридичної клінічної практики та конституційного права, також для розробки підручників та навчальних посібників. Збірник буде корисним для здобувачів вищої освіти при підготовці до навчальних занять із зазначених навчальних дисциплін. Редакційна колегія не несе відповідальності за матеріали, опубліковані у збірнику. Всі матеріали надані в авторській редакції та виражають персональну позицію учасника круглого столу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6877
Розташовується у зібраннях:Безоплатна правова допомога: проблеми та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник КС БПД 19.11.2020.pdf853,2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.