Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6823
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» (англійська) для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (денної форми навчання)
Автори: Шманатова, А.С.
Бібліографічний опис: Шманатова А.С. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» (англійська) для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (денної форми навчання) / А.С. Шманатова. – Дніпро : ДДУВС, 2021. – 56 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: мовленнєва діяльність
аудіювання
говоріння
письмо
читання
англійська мова
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлено на основі Освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань і є допоміжним навчально-методичним матеріалом до курсу дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» (англійська). Викладено основні види навчання чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, читання та письма. До кожного розділу розроблені письмові та усні завдання для практичних занять та самостійної роботи. Рекомендовано для поліцейських, а також курсантів та слухачів вищих навчальних закладів до курсу дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» (англійська).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6823
Розташовується у зібраннях:МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
Шманатова А. С.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МВ обов'язкова.pdf721,15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.