Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6556
Назва: Термінологічний словник з дисципліни «Спеціальна фізична підготовка»
Автори: Чоботько, І.І.
Ластовкін, В.А.
Бібліографічний опис: Чоботько І.І. Термінологічний словник з дисципліни «Спеціальна фізична підготовка» / І.І. Чоботько, В.А. Ластовкін. – Дніпро, 2021. – 21 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: спеціальна фізична підготовка
професійні терміни
термінологічний словник
Короткий огляд (реферат): Вивчення будь-якої навчальної дисципліни починається з освоєння її понятійного апарату, тобто зі специфічних професійних термінів і понять. У термінологічному словнику міститься термінологія, яка стосується однієї з важливих навчальних дисциплін «Спеціальна фізична підготовка» напряму підготовки здобувачів вищої освіти 262 «Правоохоронна діяльність». Для успішної роботи у сфері правоохоронної діяльності здобувачам вищої освіти необхідно вільно володіти професійними специфічними термінами і поняттями. Це дозволяє майбутнім фахівцям вільно спілкуватися, грамотно навчати та підвищувати свою компетентність. Термінологічний словник містить біля 70 основних термінів та понять, що необхідні для вивчення навчальної дисципліни «Спеціальна фізична підготовка», що подаються в алфавітному порядку. До збірника входять терміни, які відносяться до понять розвитку фізичних якостей зі спеціальної фізичної підготовки та оволодінням спеціальними прийомами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6556
Розташовується у зібраннях:Ластовкін В.А.
Чоботько І.І.
ІНШІ ВИДАННЯ
Інші видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГЛОСАРІЙ_СФП (Чоботько, Ластовкін).pdf893,26 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.