Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6462
Назва: Фізична самопідготовка здобувачів у ЗВО
Автори: Крюковська, О.С.
Рожеченко, В.М.
Гончаренко, Г.П.
Бібліографічний опис: Крюковська О.С. Фізична самопідготовка здобувачів у ЗВО: метод. рек. / О.С. Крюковська, В.М. Рожеченко, Г.П. Гончаренко. – Дніпро: «Журфонд», 2021. – 37 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Журфонд
Ключові слова: фізичні якості людини
рухова активність
фізичне навантаження
самоконтроль за станом здоров’я
розвиток фізичних якостей
ранкова гімнастика
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлено роль фізичної підготовленості у процесі отримання вищої освіти здобувачем, а також принципи та методи самостійних занять з урахуванням мети тренувань. Також детально викладено теоретичний та практичний матеріал, який стане в нагоді здобувачеві при самостійних заняттях фізичними тренуваннями для підвищення рівня фізичної підготовленості. Здобувач вищої освіти окрім професійних знань і умінь повинен мати відмінне здоров’я. А відмінне здоров’я дуже важко здобути без допомоги фізичної культури та спорту. Вступивши на навчання в ЗВО, здобувачі мають різний рівень фізичної підготовленості, іноді дуже низький, але є бажання його підвищити. Єдиний вихід з цієї ситуації - займатися самостійними тренуваннями. Дані методичні рекомендації створено для правильної побудови самостійних занять з урахуванням загальних принципів і методів. Рекомендовано для вивчення навчальних дисциплін «Фізичне виховання» здобувачами вищої освіти всіх спеціальностей та «Спеціальна фізична підготовка» здобувачами вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6462
Розташовується у зібраннях:Гончаренко Г.П.
Крюковська О.С.
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Рожеченко В.М.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ФВ Крюковська Рожеченко Гончаренко.pdf620,17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.