Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6057
Назва: Проблеми охорони прав промислової власності в Україні
Автори: Ярошевська, Т.В.
Бібліографічний опис: Ярошевська Т.В. Проблеми охорони прав промислової власності в Україні : монографія / Т. В. Ярошевська. – Дніпро : Видавець Біла К.О., 2020. − 372 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавець Біла К.О.
Ключові слова: промислова власність
об’єкти промислової власності
право промислової власності
суб’єктивні права на об’єкти промислової власності
міжнародний досвід
правова охорона об’єктів права промислової власності
трансфер технологій
Короткий огляд (реферат): В монографії комплексно досліджено питання забезпечення цивільно-правової охорони прав промислової власності в Україні. Подано загальнотеоретичну характеристику національного та європейського механізмів охорони промислової власності. Досліджено суб’єкти права та зміст суб’єктивного права на об’єкти промислової власності. Збалансовані суб’єктивні права та юридичні обов’язки сторін у договірних відносинах з приводу використання майнових прав на об’єкт, створений на замовлення у процесі виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт за бюджетні кошти. Проаналізовано проблемні питання врегулювання в Україні відносин у сфері трансферу технологій. Монографія буде корисною вченим, викладачам, аспірантам, здобувачам вищої освіти юридичного профілю, юристам, а також усім, хто цікавиться проблемами охорони прав промислової власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6057
ISBN: 978-617-645-408-3
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Ярошевська Т.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Ярошевська__макет.pdf1,89 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.