Монографії : [17] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 17 of 17
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Корогод_Кримінальна відповідальність за умисне вбивство_preview.pdf.jpg2023Кримінальна відповідальність за умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильствомКорогод, С. В.; Примаченко, В. Ф.
Монографія Каторкін.pdf.jpg2022Кримінальна відповідальність за ухилення від призову на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складуКаторкін, Р.А.
Макет_Крамаренко_Монография.pdf.jpg2022Сучасні питання протидії організованій злочинності в Україні та за кордономКрамаренко, Ю.М.; Скок, О.С.; Шевченко, Т.В.; Хашев, В.Г.
MONOGRAFIA.pdf.jpg2015Відповідальність за порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю, за кримінальним законодавством УкраїниГрачов, С.В.; Шамара, О.В.
терор 2 розділ.pdf.jpg2014Юридичний аналіз складу злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, які відносяться до терористичної діяльності: 2 розділШамара, О.В.
крим відп.pdf.jpg2014Кримінальна відповідальність за злочини проти основ національної безпеки України (проблеми кваліфікації)Бантишев, О.Ф.; Шамара, О.В.
Оксаніченко_Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Поняття злісності за кримінальним правом УкраїниОксаніченко, А.С.; Шаблистий, В.В.
Монографія_зброя_2020.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за незаконний обіг зброїБереза, Ю.М.; Єфімов, М.М.; Кононець, В.П.; Новосад, А.С.; Пиріг, І.В.; Риб’янець, С.А.; Скок, О.С.; Соболь, О.І.; Чаплинський, К.О.; Черненко, А.П.; Шалгунова, С.А.; Шевченко, Т.В.; Шиян, А.Г.; Якушкін, В.А.
Мислива_моногр_макет.pdf.jpg2019Кримінально-правова характеристика та запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантаціїМислива, О.О.
Шаблистий_Чорна_монографія.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду у кримінальному провадженніШаблистий, В.В.; Чорна, О.В.
Коломієць,Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Тілесне ушкодження як злочин проти життя та здоров’я людини за кримінальним правом УкраїниШаблистий, В.В.; Коломієць, В.Ю.
Шаблистий_Александрова__монографія.pdf.jpg2019Кримінальна відповідальність за ухилення від призову за мобілізацієюШаблистий, В.В.; Александрова, А.Ю.
Монографія_Гузоватий.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за незаконне збагачення в Україні та деяких зарубіжних країнахГузоватий, О.І.; Титаренко, О.О.
Шаблистий_Монографія.pdf.jpg2015Безпековий вимір кримінального права України: людино- центристське дослідженняШаблистий, В.В.
Ткаченко_монограф 080518_макет в печать.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за дії, що дезорганізують роботу установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Ткаченко, А.В.
Якименко_монограф.pdf.jpg2017Запобігання проникненню заборонених предметів до установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Якименко, Л.Г.; Shablysty, V.V.; Yakymenko, L.G.
Гал_монограф.pdf.jpg2017Кримінальна відповідальність за хуліганство, пов’язане з опором особам, наділеними владними повноваженнями під час виконання службових обов’язків чи іншим громадянам, що припиняли хуліганські діїШаблистий, В.В.; Галемін, О.А.; Shablystyi, V.V.; Halemin, О.А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 17 of 17