Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5568
Назва: Збірник нормативно-правових актів «Робота з інформацією з обмеженим доступом»
Автори: Шалгунова, С.А.
Уваров, В.Г.
Крамаренко, Ю.М.
Молчанов, Р.Ю.
Барабаш, Г.В.
Волошина, Ю.В.
Шило, І.В.
Бібліографічний опис: Збірник нормативно-правових актів «Робота з інформацією з обмеженим доступом» для здобувачів вищої освіти юридичного факультету, що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» / ред. Шалгунова С.А. – Дніпро: ДДУВС, 2019. – 192 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: інформація
види інформації
інформаційні відносини
доступ до інформації
масова інформація
право на інформацію
таємна інформація
службова інформація
захист персональних даних
державна таємниця
Короткий огляд (реферат): Законодавство країн сучасного демократичного світу побудовано таким чином, щоб забезпечити можливість кожному вільно збирати (шукати, одержувати), зберігати, використовувати і поширювати інформацію будь-якими способами незалежно від кордонів. З метою недопущення зловживання цим правом і порушення прав інших учасників правовідносин, законодавством передбачено певні обмеження, що стосуються, передусім таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції, забороні втручання в особисте й сімейне життя, збирання конфіденційної інформації про фізичну особу без її згоди, поширення недостовірної інформації тощо. Основні обмеження права на інформацію та втручання в особисту сферу відбувається перш за все під час здійснення правоохоронної діяльності. Співробітники оперативних та слідчих підрозділів не тільки мають доступ до інформації, що охороняється законом та підлягає обмеженню в доступі, але й здійснюють частину своєї діяльність в умовах негласності та конспіративності. Для науковців, викладачів, студентів вищих закладів освіти юридичного профілю, працівників правоохоронних органів, суду та адвокатури, усіх тих, хто виявляє інтерес до юридичної науки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5568
ISBN: 978-966-630-281-9
Розташовується у зібраннях:Барабаш Г.В.
Волошина Ю.В.
ЗБІРНИКИ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ
Збірники нормативно-правових актів
Крамаренко Ю. М.
Молчанов Ростислав Юрійович
Уваров В.Г.
Шалгунова С.А.
Шило І.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зб_НПА.pdf1,26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.