Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5148
Назва: Порядок реагування поліцейського превентивної діяльності на порушення в сфері публічного порядку та безпеки
Автори: Бахчев, К.В.
Очеретяний, М.А.
Опацький, Р.М.
Бібліографічний опис: Реагування поліцейського превентивної діяльності на порушення в сфері публічного порядку та безпеки: наук.-практ. рек. (в схемах) / К.В. Бахчев, М.А. Очеретяний, Р.М. Опацький. – Дніпро: ДДУВС, 2020. – 90 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: поліцейський превентивної діяльності
публічний порядок та безпека
адміністративні правопорушення
стаття 173-3 КУпАП
стаття 174 КУпАП
стаття 175-1 КУпАП
стаття 180 КУпАП
стаття 180-1 КУпАП
стаття 182 КУпАП
стаття 184 КУпАП
Короткий огляд (реферат): У науково-практичних рекомендаціях (в схемах) з урахуванням наукових досліджень та національного законодавства України розкрито загальні засади та сутність реагування поліцейського превентивної діяльності на порушення в сфері публічного порядку та безпеки. Окреслено адміністративну юрисдикцію Національної поліції щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення у сфері публічного порядку та безпеки. Визначено учасників провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері публічного порядку та безпеки за участю Національної поліції. Розкрито особливості розгляду окремих категорій справ про адміністративні правопорушення у сфері публічного порядку та безпеки за участю Національної поліції. Науково-практичні рекомендації призначено для поліцейських, курсантів, слухачів, викладачів, фахівців у галузі права та інших осіб, які цікавляться питаннями охорони публічного порядку, юрисдикційних повноважень Національної поліції та провадженням у справах про адміністративні правопорушення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5148
Розташовується у зібраннях:Бахчев К.В.
Опацький Роман Миколайович
Очеретяний М.А.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Опацький_Очеретяний_Бахчев.pdf3,18 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.