Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5113
Назва: Термінологічний словник з дисципліни «Вогнева підготовка»
Автори: Скрипченко, О.Т.
Бібліографічний опис: Скрипченко О.Т. Термінологічний словник з дисципліни «Вогнева підготовка». / О.Т. Скрипченко. – Дніпро: ТОВ ВКФ «Візіон», 2020. – 64 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТОВ ВКФ «Візіон»
Ключові слова: вогнепальна зброя
вогнева підготовка
військова термінологія
Короткий огляд (реферат): Вивчення будь-якої навчальної дисципліни починається з освоєння її понятійного апарату, тобто зі специфічних професійних термінів і понять. У термінологічному словнику міститься термінологія, яка стосується однієї з важливих навчальних дисциплін «Вогнева підготовка» напряму підготовки здобувачів вищої освіти 262 «Правоохоронна діяльність». Для успішної роботи у сфері правоохоронної діяльності здобувачам вищої освіти необхідно вільно володіти професійними специфічними термінами і поняттями. Це дозволяє майбутнім фахівцям вільно спілкуватися, грамотно навчати та підвищувати свою компетентність. Термінологічний словник містить біля 900 основних термінів та понять, що необхідні для вивчення навчальної дисципліни «Вогнева підготовка», що подаються в алфавітному порядку. До збірника входять терміни, які відносяться до понять та конструкції вогнепальної зброї, її класифікації та видів, патронів та бойових припасів, основ балістики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5113
ISBN: 978-966-934-265-2
Розташовується у зібраннях:Підручники, навчальні посібники
Підручники, навчальні посібники
Скрипченко О.Т.
Скрипченко І.Т.
ІНШІ ВИДАННЯ
Інші видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СЛОВНИК Вогнева підготовка 2020 друк-конвертирован(2).pdf610,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.