Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/4944
Назва: Теоретичні засади методики розслідування шахрайства на ринку нерухомості
Автори: Чередник, К.О.
Чаплинський, К.О.
Бібліографічний опис: Чередник К.О. Теоретичні засади методики розслідування шахрайства на ринку нерухомості : монографія / К.О. Чередник, К.О. Чаплинський. – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – 244 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: криміналістична характеристика
шахрайство
слідова картина злочину
особа злочинця
початковий етап розслідування
досудове розслідування
типові версії
планування розслідування
тактичні операції
Короткий огляд (реферат): У монографії з урахуванням сучасного стану розвитку криміналістичної науки та правоохоронної практики визначено поняття й елементи криміналістичної характеристики шахрайства на ринку нерухомості, окреслено предмет шахрайського посягання, способи, знаряддя й слідову картину злочину, досліджено обстановку злочинного посягання, умови злочину та особу злочинця (членів ОЗГ) й потерпілого. Розкрито особливості організації розслідування шахрайства. Досліджено особливості аналізу первинної інформації та обставини, що підлягають встановленню. Запропоновано алгоритми дій слідчого у типових слідчих ситуаціях початкового та подальшого етапів розслідування. Наголошено на проблемних питаннях взаємодії слідчих і оперативних підрозділів у справах про шахрайства. Визначено комплекси тактичних операцій, спрямованих на вилучення, дослідження та використання документальних джерел інформації про ознаки шахрайства на ринку нерухомості. Окреслено особливості подолання протидії та забезпечення безпеки учасникам, які потребують захисту у кримінальному провадженні. Для науковців, викладачів, докторантів, ад’юнктів і аспірантів, курсантів, студентів та слухачів юридичних закладів вищої освіти, працівників прокуратури, Національної поліції та Служби Безпеки України, адвокатів та суддів, усіх тих, хто виявляє інтерес до юридичної науки та правоохоронної практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/4944
ISBN: 978-966-992-027-0
Розташовується у зібраннях:Монографії
Чаплинський Костянтин Олександрович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чередник, Чаплинский ШАХРАЙСТВА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ.pdf728,49 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.