Філяніна Л.А. : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат юридичних наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
3.jpg.jpg2019Міжнародне співробітництво у сфері кримінального провадження за законодавством України та Республіки МолдоваБерезняк, В.С.; Павлова, Н.В.; Паустовська, Н.К.; Федченко, В.М.; Філяніна, Л.А.
39.pdf.jpg2019Міждержавне співробітництво у протидії проявам міжнародної злочинності в умовах технологічно прогресуФіляніна, Л.А.
40.pdf.jpg2019Вступ до НАТО: стратегічний вибір УкраїниФіляніна, Л.А.; Біденчук, Т.М.
15.pdf.jpg2018Інтеграційний розвиток співробітництва держав у протидії міжнародній злочинностіФіляніна, Л.А.
IДПЗК_мето._рек._до_СР_Право.pdf.jpg2018Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиФіляніна, Л.А.; Завгородня, Ю.С.; Долгорученко, К.О.; Мороз, Ю.Г.
IДПЗК_мето._рек._до_СР_ПД.pdf.jpg2018Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиФіляніна, Л.А.; Завгородня, Ю.С.; Долгорученко, К.О.; Мороз, Ю.Г.
80.pdf.jpg2017Актуальні питання партнерських відносин НАТО – УкраїнаФіляніна, Л.А.
26.pdf.jpg2017Стан захисту прав людини на тимчасово окупованій території України: міжнародний аспектФіляніна, Л.А.
42.pdf.jpg2018Армія vs жінки: питання гендерної рівності в деяких сучасних збройних силах світуФіляніна, Л.А.; Filyanina, L.A.
3.pdf.jpg2018Дезінтеграційні процеси Європейського СоюзуФіляніна, Л.А.; Біденчук, Т.М.; Filyanina, L.A.,; Bidenchuk, T.N.
31.pdf.jpg2017Протидія торгівлі людьми в умовах реформування органів Національної поліціїФіляніна, Л.А.; Любова, Н.О.
22.pdf.jpg2018Правові наслідки окупації Автономної Республіки Крим: територіальні питання українсько-російських відносинФіляніна, Л.А.
37.pdf.jpg2018Забезпечення безпеки потерпілого під час проведення досудового розслідуванняФіляніна, Л.А.
36.pdf.jpg2018Співробітництво України і Організаціі Північноатлантичного договору запорука міжнародної безпекиФіляніна, Л.А.
39.pdf.jpg2017Відшкодування збитків особам, постраждалим від торгівлі людьми (міжнародний аспект)Філяніна, Л.А.
22.pdf.jpg2017Використання національної бази даних ДНК-профілів для розкриття злочинівФіляніна, Л.А.
13.pdf.jpg2017Практика Європейського суду з прав людини щодо виняткових обставин відступати від зобов’язань, передбачених КонвенцієюФіляніна, Л.А.
32.pdf.jpg2017Криміналізація злочинів у сфері торгівлі людьми: міжнародно-правовий аспектФіляніна, Л.А.; Гринь, К.Р.; Filyanina, L.A.; Hryn, K.R.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18