Миронюк Р.В. : [53] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доктор юридичних наук, професор

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 53
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Провадження_навч.посібник 2021.pdf.jpg2021Провадження у справах про адміністративні правопорушення, підвідомчі Національній поліції України (збірник презентаційних слайдів)Бахчев, К.В.; Миронюк, Р.В.; Собакарь, А.О.; Логвиненко, Б.О.; Блінова, Г.О.; Миронюк, С.А.; Мороз, В.П.
7.pdf.jpg2021Особливості проведення спеціальної перевірки щодо кандидата на посаду суддіМиронюк, Р.В.
10.pdf.jpg2021Оскарження постанов у справах про адміністративні правопорушення, винесених поліцейськими: правові засади та судова практикаМиронюк, Р.В.
17.pdf.jpg2020Розгляд адміністративних справ про примусове відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності: судова практика та перспективи її покращенняМиронюк, Р.В.; Myroyuk, R.V.; Шатрава, С.О.; Shatrava, S.O.
19.pdf.jpg2020Домашнє насильство та булінг: особливості кваліфікації та ефективність відповідальностіМиронюк, Р.В.; Репан, М.І.; Myronyuk, R.V.; Repan, M.I.
30.pdf.jpg2020Особливості переведення, звільнення особи у зв’язку з наявністю конфлікту інтересів як спосіб запобігання корупціїМиронюк, Р.В.
Метод. рекомендації__Оскарження_Миронюк.pdf.jpg2020Алгоритми дій поліцейського при оформленні матеріалів про порушення правил дорожнього руху та у випадку оскарження постанови поліцейського до судуМиронюк, Р.В.; Голобородько, Д.В.
41.pdf.jpg2019Напрямки удосконалення застосування поліцейськими примусових заходів впливу, що застосовуються до осіб, які вчинили насильство в сім’їМиронюк, Р.В.
61.pdf.jpg2020Міжнародні стандарти залучення громадськості до розгляду скарг на дії чи бездіяльність поліцейських та порядок їх реалізації в УкраїніМиронюк, Р.В.
25.pdf.jpg2019Шляхи усунення корупційних ризиків у роботі поліцейськогоМиронюк, Р.В.
Монографія_Громадський_ контроль_Миронюк Р.В.++.pdf.jpg2020Громадський контроль за діяльністю поліціїМиронюк, Р.В.
7.pdf.jpg2019Coercive measures of influence applied to persons who have commited domestic violence and victim’s protection measures for the legislation of Ukraine and Turkey: a comparative analysisМиронюк, Р.В.; Таштан, Дж.; Репан, М.І.; Mironyuk, R.V.; Koshkun, T.; Repan, M.I.
Навчальний посібник_Миронюк Р.В..pdf.jpg2019Особливості судового розгляду окремих категорій адміністративних справМиронюк, Р.В.
5.pdf.jpg2019Зарубіжний досвід примусового виконання рішень судів та інших органів публічної адміністрації (на прикладі Французької Республіки) та можливості його впровадження в УкраїніМиронюк, Р.В.; Myronyuk, R.V.
12.pdf.jpg2019Корупційні ризики в діяльності поліцейського та шляхи їх усуненняМиронюк, Р.В.
73.pdf.jpg2019Окремі питання судового оскарження постанов у справах про адміністративні правопорушення, винесених працівниками Національної поліції (за результатами судової практики)Миронюк, Р.В.
41.pdf.jpg2018Міжнародні стандарти громадського контролю за діяльністю поліціїМиронюк, Р.В.
32.pdf.jpg2018Завдання підрозділів ювенальної превенції Національної поліції України та можливості їх реалізаціїМиронюк, Р.В.
55.pdf.jpg2018Можливості та гарантії дотримання прав й інтересів громадян в оновленій редакції Кодексу адміністративного судочинства УкраїниМиронюк, Р.В.; Myronyiuk, R.V.
Монографія_Публічне майно.pdf.jpg2018Судовий розгляд спорів, пов’язаних з використанням та розпорядженням публічним майномМиронюк, Р.В.; Пищида, В.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 53