Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3711
Назва: Адміністративний процес (збірник презентаційних слайдів)
Автори: Голобородько, Д.В.
Бібліографічний опис: Голобородько Д.В. Адміністративний процес (збірник презентаційних слайдів) : Навч. наоч. посібник / Голобородько Д.В. - Дніпро: ДДУВС, 2019. – 314 с.
Дата публікації: 2019
Видавництво: РВВ ДДУВС
Ключові слова: адміністративний процес
адміністративне судочинство
розгляд звернень громадян
адміністративно-деліктні провадження
дисциплінарні процедури
суб’єкти адміністративного процесу
Короткий огляд (реферат): Навчальний наочний посібник підготовлено на основі вивчення проблематики адміністративно-процесуальної діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування щодо реалізації прав і свобод громадян у сфері публічних відносин, а також практики адміністративних судів щодо розгляду та вирішення публічно-правових спорів. Його положення базуються на нормах Конституції України, законодавства про судоустрій та інших законах, які регулюють публічні відносини. В посібнику розкривається процесуальний зміст окремих адміністративних проваджень та процедур, а саме: провадження в адміністративних судах з приводу розгляду публічно-правових спорів, провадження у справах про адміністративні правопорушення, процедури щодо розгляду звернень громадян та притягнення осіб до дисциплінарної відповідальності. Посібник розраховано на курсантів, студентів юридичних вузів, аспірантів, викладачів, науковців, працівників Національної поліції, тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3711
Розташовується у зібраннях:Голобородько Д.В.
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет посібник Адміністративний процес 2019.pdf2,63 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.