Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3708
Назва: Адміністративно-правові основи регулювання у сфері масової інформації в Україні
Автори: Грицай, І.О.
Примаков, К.Ю.
Бібліографічний опис: Грицай І. О., Примаков К. Ю. Адміністративно-правові основи регулювання у сфері масової інформації в Україні : монографія / І. О. Грицай, К. Ю. Примаков.— К.: «Хай-Тек Прес», 2018. — 256 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Хай-Тек Прес
Ключові слова: адміністративно-правове регулювання
масова інформація
органи державної влади
органи місцевого самоврядування
загальнонаціональний рівень
місцевий рівень
Короткий огляд (реферат): У монографії визначено правові основи адміністративно-правового регулювання у сфері масової інформації в Україні, аргументовано внесення змін та доповнень до вітчизняного законодавства, що регулює правовідносини у сфері масової інформації. Проведено класифікацію суб’єктів адміністративно-правового регулювання у сфері масової інформації в Україні. Здійснено організаційно-правову характеристику діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування у сфері масової інформації в Україні, запропоновано критерії й види адміністративно- правового регулювання у сфері масової інформації в Україні на загальнонаціональному та місцевому рівні. Обґрунтовано пропозиції й рекомендації щодо вдосконалення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування з адміністративно-правового регулювання у сфері масової інформації в Україні. Для науковців, викладачів юридичних вузів (факультетів), курсантів та слухачів вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України, працівників правоохоронних органів, неурядових організацій, а також всіх тих, хто цікавиться інформаційними питаннями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3708
ISBN: 978-966-910-029-0
Розташовується у зібраннях:Грицай І.О.
МОНОГРАФІЇ
Монографії
МОНОГРАФІЇ
Примаков Каміль Юрійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грицай.pdf3,64 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.