Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2334
Назва: Procedural opportunities for obtaining items and documents in criminal proceedings
Інші назви: Процесуальні можливості отримання речей і документів у кримінальному провадженні
Автори: Rogalska, V.
Рогальська, В.В.
Бібліографічний опис: Rogalska V. Procedural opportunities for obtaining items and documents in criminal proceedings / V.Rogalska // Scientific Bulletin of the Dnipropetrovsk State University of Internal Affairs. – 2018. – Special Issue № 2 (92). – P. 183-188
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: receipt of things and documents
measures to ensure criminal proceedings
temporary access to things and documents
criminal proceedings
отримання речей і документів
захід забезпечення кримінального провадження
тимчасовий доступ до речей і документів
кримінальне провадження
Короткий огляд (реферат): The work is devoted to the investigation of procedural ways of obtaining things and documents in criminal proceedings. The article analyzes the grounds, conditions and procedural procedure for obtaining things and documents within the framework of the execution of the decree on temporary access to things and documents.
Роботу присвячено дослідженню процесуальних шляхів отримання речей та документів у кримінальному провадженні. У статті проаналізовано підстави, умови та процесуальний порядок отримання речей і документів в межах виконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів. До системи процедурних способів одержання речей та документів у кримінальному провадженні віднесено: добровільне надання справ та документів слідчого; Попит на речі та документи на підставі запиту; отримання речей та документів у межах виконання рішення про тимчасовий доступ до речей та документів; захоплення речей та документів під час пошуку; 2) добровільне надання виступів та документів пропонується скласти протокол про добровільний прийом речей або документів відповідно до статті 104 КПК України з посиланням на ч.2 ст. 93 і ч.2 ст. 100 КПК України. Якщо речі або документи отримані від учасників кримінального провадження, які мають таке право (потерпілий, підозрюваний, цивільний позивач, цивільний відповідач, їх представники та законні представники, захисник), - також з посиланням на відповідну статтю, де таке право регулюється; 3) визначаються підстави, умови та процедурна процедура тимчасового доступу до речей та документів у кримінальному судочинстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2334
Розташовується у зібраннях:Scientific Bulletin of the Dnipropetrovsk State University of Internal Affairs. – 2018. – Special Issue № 2 (92)
НАУКОВІ СТАТТІ
Наукові статті
Рогальська В.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39.pdf1,1 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.