Методичні рекомендації : [16] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
ТДП_мр_сі роб_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання ННІПІО)Наливайко, Л. Р.; Горбалінський, В.; Мінакова, Є. В.; Рибалкін, А.; Лебедєва, Ю. В.
ТДП_мр_сз_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. для підготовки до семінарських занять (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання ННІПІО)Наливайко, Л. Р.; Чепік-Трегубенко, О. С.; Мінакова, Є. В.; Кулініч, О. О.; Лебедєва, Ю. В.
ТДП_курс роботи_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. до написання курсових робіт для здобувачів вищ. освіти 1 курсу юрид. ф-туНаливайко, Л. Р.; Грицай, І. О.; Чепік-Трегубенко, О. С.; Семенова, І. В.
макет_ Метод. реком. курсові. ТДП.pdf.jpg2023Методичні рекомендації з написання курсових робіт із навчальної дисципліни «Теорія держави і права» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 – «Право», які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиБоняк, В.О.; Завгородній, В.А.; Сердюк, І.А.
ТППЗ_мр_сі робота.pdf.jpg2021Теорія та практика правозастосування : метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для слухачів магістратури юрид. ф-ту)Наливайко, Л.Р.; Голобутовский, Р.З.; Припутень, Д.С.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Новікова, М.В.; Малюк, К.В.
ТППЗ_МР_СЗ.pdf.jpg2021Теорія та практика правозастосування: метод. рек. для підготовки до семінар. занять (для слухачів магістратури юрид. ф-ту)Наливайко, Л.Р.; Рибалкін, А.О.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Мінакова, Є.В.; Новікова, М.В.
ТДП_курсові-2.pdf.jpg2021Теорія держави і права: метод. рек. до написання курсових робіт для здобувачів вищ. освіти 1 курсу юрид. фак-туНаливайко, Л.Р.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Малихіна, А.І.; Малюк, К.В.
ТДП_мр_сз_2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права : метод. рек. для підготовки до семінарських занять (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання юрид. фак.-ту)Наливайко, Л.Р.; Касяненко, Є.В.; Малихіна, А.І.; Орєшкова, А.Ф.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП_мет_рек_курс. роботи_2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права: метод. рек. до написання курсових робіт для здобувачів вищ. освіти 1 курсу юрид. фак-туНаливайко, Л.Р.
ТДП_МР_СI РОБ_2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права : метод. рек. для самостійної та індивідуальної роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання юрид. фак-ту)Наливайко, Л.Р.; Грідіна, К.В.; Касяненко, Є.В.; Малихіна, А.І.; Обушко, В.В.; Орєшкова, А.Ф.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТППЗ_мр_сз_02.03.2020.pdf.jpg2019Теорія та практика правозастосування: метод. рек. для підготовки до семінар. занять (для слухачів магістратури юрид. ф-ту).Наливайко, Л.Р.; Рибалкін, А.О.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТППЗ_мр_сi_робота_02.03.2020.pdf.jpg2019Теорія та практика правозастосування: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для слухачів магістратури юрид. ф-ту)Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Касяненко, Є.В.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП_МЕТ_РЕК_КУРС. РОБОТИ_06.10.2018.pdf.jpg2018Теорія держави і права: метод. рек. до написання курсових робіт для студентів юридичного факультетуНаливайко, Л.Р.
Курсові ТДП Метод реком 2018 правоохоронна діяльність.pdf.jpg2018Методичні рекомендації з написання курсових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави та права» для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиБоняк, В.О.; Сердюк, І.А.; Завгородній, В.А.; Перепьолкін, С.М.; Долгорученко, К.О.
ТДП_МР_СЗ.pdf.jpg2018Теорія держави і права : метод. рек. для підготовки до семінарських занять (для студентів 1 курсу денної форми навчання юридичного факультету)Наливайко, Л.Р.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Орєшкова, А.Ф.
ТДП_МР_СI РОБ.pdf.jpg2018Теорія держави і права : метод. рек. для самостійної та індивідуальної роботи (для студентів 1 курсу денної форми навчання юридичного факультету)Наливайко, Л.Р.; Наливайко, О.І.; Рибалкін, А.О.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Орєшкова, А.Ф.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16