Березняк В.С. : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доктор юридичних наук

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 35 з 35
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
18.pdf.jpg2021Особливості кваліфікації кримінальних правопорушень проти безпеки руху та експлуатації транспорту: огляд судової практикиБерезняк, В.С.; Berezniak, V.
2.pdf.jpg2020Щодо розуміння заходів щодо запобігання наркозлочинностіБерезняк, В.С.
Ювенальна превенція курс лекцій.pdf.jpg2021Ювенальна превенціяБерезняк, В.С.; Хашев, В.Г.
62.pdf.jpg2021Фейк як інструмент інформаційної війни проти УкраїниБерезняк, В.С.; Пронічкіна, А.С.
21.pdf.jpg2020Застосування кримінально-правового примусу за протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань в епоху легалізації грального бізнесуБерезняк, В.С.; Рец, В.В.; Berezniak, V.S.; Rets, V.V.
47.pdf.jpg2020Щодо стану корупції у сфері державних (публічних) закупівель у період пандемії COVID-19 в Україні та світіШендрик, В.В.; Дараган, В.В.
3.jpg.jpg2019Міжнародне співробітництво у сфері кримінального провадження за законодавством України та Республіки МолдоваБерезняк, В.С.; Павлова, Н.В.; Паустовська, Н.К.; Федченко, В.М.; Філяніна, Л.А.
7.pdf.jpg2019Домашнє насильство: до проблематики питання крізь призму кримінального законодавстваБерезняк, В.С.; Сальнікова, М.А.
5.pdf.jpg2019Кримінальна відповідальність за вчинення злочинів, передбачених ст. 304 КК України, у частині втягнення неповнолітніх у пияцтвоБерезняк, В.С.
9.pdf.jpg2020Особливості нормативно-правового забезпечення профілактики корупції в органах поліціїБерезняк, В.С.; Bereznyak, V.S.
Метод реком ККПпНП__макет с вых данными (1).pdf.jpg2019Кваліфікація кримінальних правопорушень, підслідних Національній поліціїЛюдвік, В.Д.; Березняк, В.С.
27.pdf.jpg2019Генеза проекту Кодексу злочинів проти миру і безпеки людства та його значення у міжнародному кримінальному законодавствіБерезняк, В.С.; Рец, В.В.
Підручник Т 2 Кримін процес.pdf.jpg2017Кримінальний процес. У 2-х ч. Ч. 2 Судове провадженняБерезняк, В.С.; Бойко, О.П.; Гаркуша, А.Г.; Захарко, А.В.; Кобзар, О.Ф.; Литвинов, В.В.; Кричун, Ю.А.; Рогальська, В.В.; Солдатенко, О.А.; Черняк, Н.П.; Федченко, В.М.
27.pdf.jpg2017Злочини міжнародного характеру, що передбачають екстрадицію особи, яка переховується від слідства та судуБерезняк, В.С.; Людвік, В.Д.; Bereznyak, V.S.; Lyudvik, V.D.
Порядок_запити.pdf.jpg2017Порядок направлення запитів з надання міжнародної правової допомоги у кримінальному провадженніФедченко, В.М.; Павлова, Н.В.; Бойко, О.П.; Березняк, В.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 35 з 35