Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/1368
Назва: Правове регулювання взаємодії органів Національної поліції та громадських організацій у протидії корупції
Автори: Завгородній, В.А.
Бібліографічний опис: Завгородній В.А. Правове регулювання взаємодії органів Національної поліції та громадських організацій у протидії корупції: навч. посіб. – Дніпро : ДДУВС; Ліра ЛТД, 2016. – 168 с.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ДДУВС; Ліра ЛТД
Ключові слова: Національна поліція України
громадські організації
протидія корупції
зарубіжний досвід
взаємодія органів Національної поліції та громадських організацій
Короткий огляд (реферат): З урахуванням сучасних наукових досліджень та законодавства України охарактеризовано правове регулювання взаємодії органів Національної поліції та громадських організацій у протидії корупції, визначено її поняття, систему принципів та форми. Розглянуто поняття та методи правового регулювання такої взаємодії, комплекс заходів щодо підвищення її ефективності. Здійснено характеристику елементів механізму правового регулювання взаємодії органів Національної поліції та громадських організацій у протидії корупції та здійснено аналіз правового статусу громадських організацій як суб’єктів протидії корупції. Проаналізовано зарубіжний досвід участі громадських організацій у заходах щодо запобігання і протидії корупції та їх взаємодію з органами державної влади і поліцією. Видання підготовлено з урахуванням прийнятого Закону України «Про Національну поліцію» від 02.07.2015 № 580-VIII та інших нормативно-правових актів, які регулюють діяльність поліції в умовах сьогодення. Для викладачів вищих навчальних закладів, науковців, аспірантів (ад’юнктів), курсантів і студентів, працівників правоохоронних органів та громадських організацій, які беруть участь у проведенні заходів щодо запобігання та протидії корупції в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/1368
Розташовується у зібраннях:Завгородній В.А.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОСІБНИК_Завгородній_друк.pdf1,79 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.