DSpace Repository

Використання ГМО при виробництві продуктів харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Фат, Д.В.
dc.date.accessioned 2019-05-22T07:59:56Z
dc.date.available 2019-05-22T07:59:56Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Фат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128 uk_UA
dc.identifier.uri https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ДДУВС uk_UA
dc.subject генетично модіфіковані продукти uk_UA
dc.subject ГМО uk_UA
dc.subject продукти харчування uk_UA
dc.subject біобезпека uk_UA
dc.title Використання ГМО при виробництві продуктів харчування uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics