Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9736
Назва: Сучасні питання протидії організованій злочинності в Україні та за кордоном
Автори: Крамаренко, Ю.М.
Скок, О.С.
Шевченко, Т.В.
Хашев, В.Г.
Бібліографічний опис: Крамаренко Ю.М. Сучасні питання протидії організованій злочинності в Україні та за кордоном : монографія / Ю.М. Крамаренко, О.С. Скок, Т.В. Шевченко, В.Г. Хашев. .). – Дніпро: ДДУВС, 2022. – 216 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: організована злочинність
склад кримінальних правопорушень
кримінальна відповідальність за прояви організованої злочинності
правоохоронні органи
протидія організованій злочинності
Короткий огляд (реферат): Висвітлено питання протидії організованій злочинності в Україні та за кордоном з урахуванням стану розвитку суспільства. На основі статистичних даних Офісу Генерального прокурора, в роботі наведено результати аналізу кількісних та якісних показників організованої злочинності, а також дані результатів розслідування, пов’язаних із нею кримінальних правопорушень. результатів розслідування, пов’язаних із нею кримінальних правопорушень. Визначено підстави необхідності дослідження організованої злочинності та надано характеристику цьому явищу. Встановлено сучасний стан організованої злочинності, процеси, які на неї впливають та тенденції її розвитку. З урахуванням положень кримінального законодавства України та зарубіжних країн здійснено кримінально-правову характеристику організованої злочинності. З’ясовано особливості правового регулювання протидії організованій злочинності за кордоном. Проаналізовано нормативне регулювання правового статусу та організаційно-тактичних можливостей суб’єктів, діяльність яких спрямована на боротьбу з організованою злочинністю. У роботі наведено відповідні висновки та пропозиції щодо протидії організованій злочинності в Україні, що можуть бути використані під час подальших досліджень. Для науковців, працівників правоохоронних та судових органів, викладачів, аспірантів, здобувачів вищих юридичних навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9736
ISBN: 978-617-8032-59-3
Розташовується у зібраннях:Крамаренко Ю. М.
Монографії
Монографії
МОНОГРАФІЇ
МОНОГРАФІЇ
Скок О.С.
Хашев В.Г.
Шевченко Т.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет_Крамаренко_Монография.pdf2,47 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.