Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9664
Назва: Складові здорового способу життя студентської молоді
Автори: Мороз, Ю.М.
Скрипченко, І.Т.
Порохнявий, А.В.
Бібліографічний опис: Мороз Ю.М. Складові здорового способу життя студентської молоді: метод. рек. / Ю.М. Мороз, І.Т. Скрипченко, А.В. Порохнявий. – Дніпро: Журфонд, 2022. – 42 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Журфонд
Ключові слова: здоровий спосіб життя
оздоровча діяльність
фізичне виховання
гігієна харчування
фізичне і психічне здоров’я
здоров'я населення
студентська молодь
Короткий огляд (реферат): Необхідною умовою для успішного існування в соціумі є збереження та зміцнення власного здоров’я. Постійне емоційне та інтелектуальне навантаження, стресові ситуації, нервова напруга потребує своєчасного відновлення сил, здоров’я, поповнення запасів життєвої енергії, тощо. Одним із засобів досягнення балансу між інтенсивною навчальною діяльністю та відновленням фізичних, інтелектуальних та емоційних сил особистості є оздоровча діяльність, яка особливого значення набуває у навчальному середовищі, адже оздоровче середовище має значний потенціал у формуванні готовності до збереження та зміцнення здоров’я. В методичних рекомендаціях розкриті основні тенденції щодо зміцнення та відновлення здоров’я студентської молоді, як у фізичному, так і в психологічному аспекті. Методичні рекомендації рекомендовано для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9664
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Мороз Ю.М.
Наукові статті
Порохнявий А.В.
Скрипченко І.Т.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ЗОЖ 22.pdf889,46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.