Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9525
Назва: Основи домедичної підготовки
Автори: Черняховський, В.Й.
Котляр, Н.В.
Кириченко, І.Г.
Бібліографічний опис: Черняховський В.Й. Основи домедичної підготовки : навч. посіб. / В.Й. Черняховський, Н.В. Котляр, І.Г. Кириченко; ред. О.А. Никифорова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. – 188 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: екстрена медична служба
домедична підготовка
невідкладні стани
переміщення постраждалих з місця події
огляд постраждалого
невідкладні дихальні стани
невідкладні серцево-судинні стани
порушення метаболізму
шок
травми
вагітність
пологи
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник підготовлено згідно з вимогами в рамках Наказу МОЗ України від 04.08.2021 № 1627 «Про удосконалення підготовки з надання домедичної допомоги осіб, які не мають медичної освіти», який регламентує порядок надання домедичної допомоги постраждалим поліцейськими в рамках первинної професійної підготовки та підготовки поліцейських у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання. У навчальному посібнику розглядаються базові алгоритми дій поліцейських на місці події. Розрахований на курсантів, ад’юнктів, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, а також слухачів програми первинної підготовки патрульних поліцейських та співробітників Національної поліції України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9525
ISBN: 978-966-992-789-7
Розташовується у зібраннях:Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.