Методичні рекомендації : [27] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 27 з 27
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
МР_Організаційно-правові засади ПС.pdf.jpg2022Організаційно-правові засади публічної служби в УкраїніШевченко, С.О.; Сидоренко, Н.С.
МР_Бюджетне прогнозування.pdf.jpg2022Бюджетне прогнозуванняТрещов, М.М.; Мунько, А.Ю.
Методичка_маг_ПУА отправ.pdf.jpg2022Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчанняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.
1.1  policy brief_1_eng.pdf.jpg2019Громадянське суспільство проти корупції в Україні: політичні ролі, стратегії адвокації та впливБадер, М.; Гус, О.; Мелешевич, А.; Нестеренко, О.
Методичні рекомендації адмінка.pdf.jpg2018Порядок та процедура притягнення до відповідальності замовників та учасників процедур конкурсних торгів за порушення Закону України «Про публічні закупівлі»Дараган, В.В.; Бобров, Д.Ю.
МIГРАЦIЙНЕ ПРАВО СІР.pdf.jpg2018Міграційне право: метод. рек. для самостійної та індивідуальної роботиГрицай, І.О.; Тарасенко, Ю.М.
МIГРАЦIЙНЕ ПРАВО СЗ.pdf.jpg2018Міграційне право: метод. рек. для підготовки до семінарських занятьГрицай, І.О.; Тарасенко, Ю.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 27 з 27