Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6469
Назва: Методичні рекомендації щодо використання Інтерактивного мультимедійного лазерного тиру «Рубін-У» під час проведення сценарно-орієнтованих занять з дисциплін «Тактико-спеціальна підготовка» та «Вогнева підготовка»
Автори: Покайчук, В.Я.
Поливанюк, В.Д.
Фурса, В.В.
Зубець, О.
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації щодо використання Інтерактивного мультимедійного лазерного тиру «Рубін-У» під час проведення сценарно-орієнтованих занять з дисциплін «Тактико-спеціальна підготовка» та «Вогнева підготовка»: / В.Я. Покайчук [та ін.]. – Дніпро : ДДУВС, 2021. – 64 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: вогнепальна зброя
інтерактивний мультимедійний лазерний тир
конструктор стрілецьких вправ «Пістолет»
курс стрільб "Спецназ"
конструктор стрілецьких вправ "IPSC"
конструктор стрілецьких вправ "Тактика"а
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять матеріали щодо використання інтерактивного мультимедійного лазерного тиру (ІМЛТ) як особливого виду навчання, спрямованого на отримання міждисциплінарних знань та умінь щодо реагування на злочини та правопорушення, застосування поліцейських заходів, що ґрунтуються на комплексному підході до навчання та надають змогу виділити і головні елементи змісту освіти, і взаємозв’язки між навчальними дисциплінами. У цілому методичні рекомендації орієнтовані на здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, а також можуть стати у пригоді працівникам практичних підрозділів Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, Збройних Сил України, оскільки узагальнюють результати останніх вітчизняних і зарубіжних напрацювань відповідної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6469
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
Методичні рекомендації
Покайчук В.Я.
Поливанюк В.Д.
Фурса В.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М.Р. Інтерактивний тир_ред_А5.pdf5,03 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.