Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6469
Title: Методичні рекомендації щодо використання Інтерактивного мультимедійного лазерного тиру «Рубін-У» під час проведення сценарно-орієнтованих занять з дисциплін «Тактико-спеціальна підготовка» та «Вогнева підготовка»
Authors: Покайчук, В.Я.
Поливанюк, В.Д.
Фурса, В.В.
Зубець, О.
Citation: Методичні рекомендації щодо використання Інтерактивного мультимедійного лазерного тиру «Рубін-У» під час проведення сценарно-орієнтованих занять з дисциплін «Тактико-спеціальна підготовка» та «Вогнева підготовка»: / В.Я. Покайчук [та ін.]. – Дніпро : ДДУВС, 2021. – 64 с.
Issue Date: 2021
Publisher: ДДУВС
Keywords: вогнепальна зброя
інтерактивний мультимедійний лазерний тир
конструктор стрілецьких вправ «Пістолет»
курс стрільб "Спецназ"
конструктор стрілецьких вправ "IPSC"
конструктор стрілецьких вправ "Тактика"а
Abstract: Методичні рекомендації містять матеріали щодо використання інтерактивного мультимедійного лазерного тиру (ІМЛТ) як особливого виду навчання, спрямованого на отримання міждисциплінарних знань та умінь щодо реагування на злочини та правопорушення, застосування поліцейських заходів, що ґрунтуються на комплексному підході до навчання та надають змогу виділити і головні елементи змісту освіти, і взаємозв’язки між навчальними дисциплінами. У цілому методичні рекомендації орієнтовані на здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, а також можуть стати у пригоді працівникам практичних підрозділів Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, Збройних Сил України, оскільки узагальнюють результати останніх вітчизняних і зарубіжних напрацювань відповідної галузі.
URI: http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6469
Appears in Collections:Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
Методичні рекомендації
Покайчук В.Я.
Поливанюк В.Д.
Фурса В.В.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
М.Р. Інтерактивний тир_ред_А5.pdf5,03 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.