Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6257
Назва: Прийоми самозахисту правоохоронця від нападу: метод. рек. для вивчення навч. дисциплін «Спеціальна фізична підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка»
Автори: Рожеченко, В.М.
Счастливець, В.І.
Маркечко, К.А.
Бібліографічний опис: Рожеченко В.М. Прийоми самозахисту правоохоронця від нападу: метод. рек. для вивчення навч. дисциплін «Спеціальна фізична підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка» / В.М. Рожеченко, В.І. Счастливець, К.А. Маркечко. – Дніпро: Журфонд, 2020. – 39 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Журфонд
Ключові слова: прийоми самозахисту
спеціальна фізична підготовка
тактико-спеціальна підготовка
звільнення від захоплень і обхватів
бойова стійка
удар
захист від ударів беззбройного агресора
техніка виконання страховок
Короткий огляд (реферат): В методичних рекомендаціях викладено теоретичний та практичний матеріал, який є невід’ємною частиною оволодіння прийомами самозахисту та заходами фізичного впливу, збереження особистої безпеки та безпеки оточуючих, здатності діяти у правовому полі, а також злагодженості дій в екстремальних ситуаціях. У методичних рекомендаціях акцентовано увагу на опанування техніки виконання страховок, техніки звільнення від захватів, різновидів ударів та захист від них. Для успішної роботи у сфері правоохоронної діяльності здобувачам вищої освіти методичні рекомендації мають допомогти у відпрацюванні (самостійно чи під час практичних занять) типових і нетипових дій в ході виконання службових обов’язків, пов’язаних із реальною або можливою загрозою життю і здоров’ю правоохоронця або життю і здоров’ю громадян. Рекомендовано для вивчення навчальних дисциплін «Спеціальна фізична підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка» здобувачами вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6257
Розташовується у зібраннях:Маркечко К.А.
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Рожеченко В.М.
Счастливець В.І.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧКА ТПС пдф.pdf1,36 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.