Трещов М.М. : [41] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доктор наук з державного управління

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
МР_Євроінтеграція.pdf.jpg2023Євроінтеграція, міжнародне публічне управління та безпекаТрещов, М.М.
МР_ДРЕ_ЕД (1).pdf.jpg2023Методичні рекомендації до тренінгів з економічної діагностики державних підприємств з дисципліни «Державне регулювання економіки» (для здобувачів першого рівня вищої освіти зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування)Трещов, М. М.
МР_ДУуСНБ.pdf.jpg2023Державне управління у сфері національної безпекиТрещов, М.М.
МР_ДРЕ.pdf.jpg2023Державне регулювання економікиТрещов, М.М.
МР_Бюджетна_політика.pdf.jpg2023Бюджетний процес та бюджетна політикаТрещов, М.М.
макет_СІРТ посібник ПУА.pdf.jpg2023Сучасні інструменти розвитку громадТрещов, М. М.; Мунько, А. Ю.
Збірник тестів_ПУА_відред.pdf.jpg2023Збірник тестів за освітньо-професійними програмами «Публічне управління та адміністрування» для першого та другого рівнів вищої освітиСидоренко, Н. С.; Мунько, А. Ю.; Трещов, М. М.; Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.
МР_Управління науковими проєктами в публічній сфері.pdf.jpg2023Управління науковими проєктами в публічній сферіТрещов, М.М.
макет_Місцев_фін.pdf.jpg2022Управління місцевими фінансами в умовах децентралізації владиШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Мунько, А.Ю.
МР_Стратегічне та антикризове управління.pdf.jpg2022Стратегічне та антикризове управлінняТрещов, М.М.
МР_Публічні фінанси.pdf.jpg2022Публічні фінансиШевченко, С.О.; Трещов, М.М.
МР_Податкове регулювання_ср.pdf.jpg2022Методичні рекомендації для самостійного опрацювання тем навчальної дисципліни «Податкове регулювання та управління фіскальними ризиками» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Трещов, М.М.
МР_Податкове регулювання_сз пз.pdf.jpg2022Методичні рекомендації для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Податкове регулювання та управління фіскальними ризиками» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Трещов, М.М.
Программа атестаційного екзамену_2021.pdf.jpg2022Програма комплексного атестаційного екзамену для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.
МР_практика_бакалаври.pdf.jpg2022Програма та методичні рекомендації для проходження практики здобувачами першого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адмініструванняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.; Лєбєдєва, Я.В.
МР_Бюджетне прогнозування.pdf.jpg2022Бюджетне прогнозуванняТрещов, М.М.; Мунько, А.Ю.
Методичка_маг_ПУА отправ.pdf.jpg2022Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчанняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.
24.pdf.jpg2022Забезпечення гендерної рівності у секторі безпеки та оборони України: нормативно-правий аспектТрещов, М.
151.pdf.jpg2022Децентралізована модель бюджетного федералізму як технологія альтернативного врегулювання спорів між органами публічної владиТрещов, М.М.
34.pdf.jpg2022Перспективи розбудови соціально орієнтованої конкурентоспроможної ринкової економіки України крізь призму світових рейтингівТрещов, М.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41