Грідіна К.В. : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

викладач

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
102.pdf.jpg2021Новітні методи ведення інформаційної війни та їхній вплив на стан гендерної складової інформаційної безпекиГрідіна, К.; Лавренко, Д.
55.pdf.jpg2021Обмеження реалізації прав і свобод, закріплених у конвенції про захист прав людини і основоположних свободГрідіна, К.В.
ЗIБНИК ПЄС_ГОТОВИЙ.pdf.jpg2020Збірник нормативних матеріалів з права Європейського СоюзуНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Грідіна, К.В.; Лавренко, Д.О.
ЄСПЛ_НПА.pdf.jpg2021Збірник норматиних матеріалів «Загальні положення щодо організації та функціонування Європейського суду з прав людини»Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Грідіна, К.В.
ЄСПЛ_НПА.pdf.jpg2021Збірник норматиних матеріалів «Загальні положення щодо організації та функціонування Європейського суду з прав людини: нормативні матеріали та узагальнення практики»Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Грідіна, К.В.
10.pdf.jpg2021Вплив рекомендацій Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність поводженню чи покарання на внесення змін до кримінально-виконавчого законодавства УкраїниГрідіна, К.В.; Лавренко, Д.О.; Hridina, K.V.; Lavrenko, D.O.
43.pdf.jpg2021Принцип пропорційності в праві Європейського СоюзуГрідіна, К.В.
СЛОВНИК ОЮКП.pdf.jpg2020Основи юридичної клінічної практикиНаливайко, Л.Р.; Припутень, Д.С.; Голобутовський, Р.З.; Грідіна, К.В.; Гудим, І.В.; Терещенко, О.О.
ТДП_МР_СI РОБ_2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права : метод. рек. для самостійної та індивідуальної роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання юрид. фак-ту)Наливайко, Л.Р.; Грідіна, К.В.; Касяненко, Є.В.; Малихіна, А.І.; Обушко, В.В.; Орєшкова, А.Ф.; Чепік-Трегубенко, О.С.
49.pdf.jpg2020Різке збільшення інформації та новітні методи ведення інформаційної війни як соціокультурні складові інформаційної безпекиГрідіна, К.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10