Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13318
Назва: Методика розслідування шахрайства в інтернет-комерції: теорія та практика
Автори: Чаплинський, К.О.
Рейнгольд, А. В.
Павлова, Н. В.
Бібліографічний опис: Чаплинський К.О. Методика розслідування шахрайства в інтернет-комерції: теорія та практика : монографія / К. О. Чаплинський, А. В. Рейнгольд, Н. В. Павлова. — Одеса : Видавництво «Юридика», 2024. – 242 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Юридика
Ключові слова: криміналістична методика
інтернет-комерція
криміналістична характеристика шахрайства в інтернет-комерції
організація розслідування шахрайства в інтернет-комерції
шахрайство в інтернет-комерції
досудове розслідування шахрайства в інтернет-комерції
Короткий огляд (реферат): Наукову розробку присвячено аналізу складного та багатоаспектного явища — розслідуванню шахрайства в інтернет-комерції. У дослідженні, з урахуванням сучасного стану розвитку теорії кримінального процесу та науки криміналістики, окреслено особливості розслідування відповідних протиправних діянь. Вирізнено й охарактеризовано складові криміналістичної характеристики шахрайства в інтернет-комерції. Розкрито особливості планування та організації кримінальних проваджень визначеної категорії. Запропоновано тактику проведення окремих слідчих (розшукових) дій та процесуальних заходів, а також запропоновано перелік основних НСРД. Сформовано типові тактичні операції, спрямовані на вирішення завдань розслідування шахрайства в інтернет-комерції. Розглянуто міжнародний досвід запобігання шахрайствам і охарактеризовано профілактичну діяльність уповноважених осіб щодо виявлення та усунення причин й умов учинення шахрайських дій. Виділено заходи щодо їх профілактики. Для науковців, викладачів, курсантів і студентів закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, аспірантів та ад’юнктів, докторантів, працівників органів прокуратури, оперативних і слідчих підрозділів Національної поліції України, усіх тих, хто виявляє інтерес до юридичної науки та правозастосовної практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13318
ISBN: 978-617-8182-23-6
Розташовується у зібраннях:Монографії
Павлова Наталя Валеріївна
Чаплинський Костянтин Олександрович



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.