Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13117
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни "Юридична логіка"
Автори: Жадяєв, Д. В.
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни "Юридична логіка" (для здобувачів вищ. освіт., спеціальність 081 – «Право» (бакалав. рівень) / уклад. Д. В. Жадяєв. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 38 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: структура курсу
лекційні заняття
семінарські заняття
складання тез
індивідуальна робота
самостійна робота
теми для самостійних та контрольних робіт
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладено відповідно до програми курсу «Юридична логіка», розробленої для студентів, що є майбутніми правознавцями. Окрім методичних порад та теоретичного блоку, додано питання для самостійної роботи, таблиці, схеми які допомагають візуально зорієнтувати здобувача освіти у співвідношенні понять, алгоритмові отримання логічно коректних висновків, закріпити отримані знання на високому професійному рівні. Рекомендації включають посилання на медіа ресурси, які є суттєвою компонентою в індивідуальному професійному становленні молодого покоління. Методичні рекомендації відповідають змісту та вимогам Навчальнометодичного комплексу дисципліни «Юридична логіка» і доповнюють його. Методичні рекомендації можуть бути використані для вивчення не тільки юридичної логіки, а й базового курсу логіки взагалі у ЗВО різних рівнів акредитації, на курсах підвищення кваліфікації правознавців, на підготовчих відділеннях, спеціалізованих курсах тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13117
Розташовується у зібраннях:Жадяєв Д. В.
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Жадяєва.pdf732,72 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.