Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6825
Назва: Провадження у справах про адміністративні правопорушення, підвідомчі Національній поліції України (збірник презентаційних слайдів)
Автори: Бахчев, К.В.
Миронюк, Р.В.
Собакарь, А.О.
Логвиненко, Б.О.
Блінова, Г.О.
Миронюк, С.А.
Мороз, В.П.
Бібліографічний опис: Провадження у справах про адміністративні правопорушення, підвідомчі Національній поліції України (збірник презентаційних слайдів): навч. посіб. / кол.авторів: К.В. Бахчев, Р.В. Миронюк, А.О. Собакарь та ін. – Дніпро: ДДУВС, 2021. – 126 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: провадження в справах про адміністративні правопорушення, підвідомчі Національній поліції України
Національна поліція
провадження в справах про порушення публічного порядку
провадження в справах про порушення ПДР
провадження в справах про оформлення поліцейськими порушень ПДР
провадження в справах про вчинення насильства в сім’ї
провадження в справах про вчинення порушень у сфері обігу наркотиків
провадження в справах про вчинення порушень неповнолітніми та відносно неповнолітніх
провадження в справах про порушення правил дозвільної системи
провадження в справах про порушення організації та проведення виборів
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Провадження у справах про адміністративні правопорушення, підвідомчі Національній поліції України (збірник презентаційних слайдів)» підготовлений за ініціативи авторського колективу кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС з метою підвищення рівня оволодіння знаннями щодо застосування поліцейськими заходів адміністративної відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень, а також набуття навиків оперативного реагування з метою виявлення, припинення та належного оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення, які найбільш часто виявляють працівники поліції в межах своєї професійної діяльності. В межах навчального посібника на досягнення його мети авторами розкрито повноваження поліцейських по оформленню матеріалів справ про адміністративні правопорушення, які найбільш часто виявляють працівники поліції в межах своєї професійної діяльності, визначено та візуалізовано алгоритм діяльності поліцейських на місці виявлення таких правопорушень, запропоновано зразки заповнених процесуальних документів, які оформлюються поліцейськими в процесі їх виявлення та формуються в матеріали справ про адміністративні правопорушення. Викладений в посібнику матеріал повністю відповідає змісту навчального плану навчальних дисциплін «Провадження у справах про адміністративні правопорушення, прийняття рішень про застосування адміністративних стягнень та забезпечення їх виконання» та «Адміністративно–юрисдикційна діяльність поліції», викладання яких здійснюється в межах спеціалізації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ «Превентивна діяльність».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6825
ISBN: 978-617-8032-10-4
Розташовується у зібраннях:Бахчев К.В.
Блінова Г.О.
Логвиненко Борис Олексійович
Миронюк Р.В.
Миронюк С.А.
Мороз (Кононець) В.П.
Підручники, навчальні посібники
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Собакарь Андрій Олексійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Провадження_навч.посібник 2021.pdf10,19 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.