Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6634
Назва: ІНШИЙ постмодерну в релігійно-містичній культурі та мистецтві
Автори: Мурашкін, М.Г.
Бібліографічний опис: Мурашкін М.Г. ІНШИЙ постмодерну в релігійно-містичній культурі та мистецтві / М.Г. Мурашкін. – Дніпро: ДДУВС; Інновація, 2021. – 210 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС; Інновація
Ключові слова: постмодерн
компенсаторне осяяння
релігія
містика
культура
мистецтво
ІНШИЙ
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено особливості ІНШОГО постмодерну, одним із предметів якого є певний стан людини, що має зміни власної свідомості, має свої особливості і потребує встановлення істини. Закони і критерії, виведені в монографії, не суперечать структурам і категоріальним системам як класичної філософії, так і некласичної. Монографію призначено для наукових співробітників, які мають цікавість до проблем релігієзнавства, філософії релігії, філософії культури, психології. Встановлено, що некласична філософія розглядає розум, вплетений в світ, але філософія у своїх категоріальних структурах значною мірою відсторонюється від безпосереднього досвіду. Тому і виникає необхідність розглянути такий інтимний стан людини, як стан ІНШОГО. Монографія орієнтує на важливість вибору такої цінності, як людське життя в різних особливих проявах свідомості, до чого ведуть істини як релігієзнавства, релігійно-містичної культури, так і філософії в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6634
ISBN: 978-966-8676-77-3
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Мурашкін М.Г.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
(2021.).ІНШИЙ;монографія..pdf1,76 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.