Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6553
Назва: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми діяльності органів досудового розслідування: матеріали кругл. столу (м. Дніпро, 25 лютого 2021 р.). – Дніпро: ДДУВС, 2021. – 161 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: слідчі (розшукові) дії
застосування запобіжного заходу
кримінальне провадження
дізнання
захист прав людини і основоположних свобод
експертиза
доказування
спеціальне досудове розслідування
Короткий огляд (реферат): У збірнику представлено тези доповідей, які були оприлюднені під час роботи круглого столу «Актуальні проблеми діяльності органів досудового розслідування», що відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ 25 лютого 2021 року. Збірник розраховано на наукових та науково-педагогічних працівників навчальних закладів і наукових установ, студентів, курсантів, аспірантів та докторантів юридичного напрямку, практичних працівників правоохоронних органів і правозахисних інституцій. Редакційна колегія не завжди поділяє думку учасників круглого столу. У збірнику максимально точно збережено орфографію, пунктуацію та стилістику, запропоновані учасниками круглого столу. Повну відповідальність за достовірність та якість поданого матеріалу несуть учасники круглого столу, їх наукові керівники, рецензенти та структурні підрозділи вищих навчальних закладів і наукових установ, які рекомендували ці матеріали до формування у форматі pdf.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6553
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми діяльності органів досудового розслідування
МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка круглого столу 5.04.2021.pdf1,86 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.