Монографії : [17] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Корогод_Кримінальна відповідальність за умисне вбивство_preview.pdf.jpg2023Кримінальна відповідальність за умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильствомКорогод, С. В.; Примаченко, В. Ф.
Монографія Каторкін.pdf.jpg2022Кримінальна відповідальність за ухилення від призову на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складуКаторкін, Р.А.
Макет_Крамаренко_Монография.pdf.jpg2022Сучасні питання протидії організованій злочинності в Україні та за кордономКрамаренко, Ю.М.; Скок, О.С.; Шевченко, Т.В.; Хашев, В.Г.
MONOGRAFIA.pdf.jpg2015Відповідальність за порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю, за кримінальним законодавством УкраїниГрачов, С.В.; Шамара, О.В.
терор 2 розділ.pdf.jpg2014Юридичний аналіз складу злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, які відносяться до терористичної діяльності: 2 розділШамара, О.В.
крим відп.pdf.jpg2014Кримінальна відповідальність за злочини проти основ національної безпеки України (проблеми кваліфікації)Бантишев, О.Ф.; Шамара, О.В.
Оксаніченко_Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Поняття злісності за кримінальним правом УкраїниОксаніченко, А.С.; Шаблистий, В.В.
Монографія_зброя_2020.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за незаконний обіг зброїБереза, Ю.М.; Єфімов, М.М.; Кононець, В.П.; Новосад, А.С.; Пиріг, І.В.; Риб’янець, С.А.; Скок, О.С.; Соболь, О.І.; Чаплинський, К.О.; Черненко, А.П.; Шалгунова, С.А.; Шевченко, Т.В.; Шиян, А.Г.; Якушкін, В.А.
Мислива_моногр_макет.pdf.jpg2019Кримінально-правова характеристика та запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантаціїМислива, О.О.
Шаблистий_Чорна_монографія.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду у кримінальному провадженніШаблистий, В.В.; Чорна, О.В.
Коломієць,Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Тілесне ушкодження як злочин проти життя та здоров’я людини за кримінальним правом УкраїниШаблистий, В.В.; Коломієць, В.Ю.
Шаблистий_Александрова__монографія.pdf.jpg2019Кримінальна відповідальність за ухилення від призову за мобілізацієюШаблистий, В.В.; Александрова, А.Ю.
Монографія_Гузоватий.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за незаконне збагачення в Україні та деяких зарубіжних країнахГузоватий, О.І.; Титаренко, О.О.
Шаблистий_Монографія.pdf.jpg2015Безпековий вимір кримінального права України: людино- центристське дослідженняШаблистий, В.В.
Ткаченко_монограф 080518_макет в печать.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за дії, що дезорганізують роботу установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Ткаченко, А.В.
Якименко_монограф.pdf.jpg2017Запобігання проникненню заборонених предметів до установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Якименко, Л.Г.; Shablysty, V.V.; Yakymenko, L.G.
Гал_монограф.pdf.jpg2017Кримінальна відповідальність за хуліганство, пов’язане з опором особам, наділеними владними повноваженнями під час виконання службових обов’язків чи іншим громадянам, що припиняли хуліганські діїШаблистий, В.В.; Галемін, О.А.; Shablystyi, V.V.; Halemin, О.А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17