Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5753
Назва: Щодо особливостей фізичної підготовки працівників МВС України
Автори: Чечель, А.
Деморецький, К.
Богуславський, В.
Бібліографічний опис: Чечель А. Щодо особливостей фізичної підготовки працівників МВС України / А. Чечель, К. Деморецький, В. Богуславський // Актуальні проблеми фізичної культури і спорту в сучасному суспільстві - 2019: зб. наук. праць І всеукр. наук.-практ. конф.( м. Житомир, 17 жовтня 2019 року) . – Житомир, 2019. - С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Житомирський державний університет імені івана Франка
Ключові слова: фізична підготовка
працівники МВС
фізичний розвиток
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з процесом реформування системи МВС України з’являється дедалі більше секторів та підрозділів, які відносяться до виконавчої гілки влади, які покликані на забезпечення громадської безпеки та громадського порядку, а також слідкувати за дотриманням законів, що саме з їх боку може забезпечуватися державним примусом. Якщо є реформування, то наявні і проблеми, які необхідно усувати. Стосовно проблемних питань, то на мою думку одним з таких є вимоги до рівня фізичної підготовки працівників МВС України. У офіційному порядку є затверджені норми даного рівня. Для вдалого та більш ефективного виконання своїх функціональних обов’язків працівнику поліції необхідній достатній рівень фізичної підготовки. Але попри те, що людина може бути фізично розвинута у зв’язку із робочим графіком працівника поліції, він є ненормованим, несення служби при несприятливих умовах, втома, емоційна напруга, ці всі фактори також негативно впливають на позитивне виконання поліцейським своїх професійних функціональних обов’язків. Одним з вірних завдань реформування є пошук шляхів вдосконалення рівня індивідуальної фізичної підготовки та виявлення і активізацію скритих резервів організму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5753
Розташовується у зібраннях:Богуславський В.В.
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
63.pdf963,88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.