Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5496
Назва: Теорія і практика застосування заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення
Автори: Пугач, А.В.
Собакарь, А.О.
Бібліографічний опис: Пугач А.В. Теорія і практика застосування заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення: монографія /А.В. Пугач, А.О. Собакарь. – Днiпpo: Видавець Біла К.О., 2020. – 196 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавець Біла К.О.
Ключові слова: адміністративне правопорушення
провадження у справах про адміністративні правопорушення
адміністративно-процесуальна регламентація
адміністративні правопорушення, що обмежують немайнові права на свободу та особисту недоторканність
адміністративні правопорушення майнового характеру
адміністративні правопорушення на транспорті
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено комплексному дослідженню існуючих наукових підходів, законодавства України і практики його реалізації, міжнародних стандартів і позитивного досвіду з метою визначення теоретичних засад, механізму та особливостей адміністративно-правової регламентації заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення в Україні. Вироблено основу нової сучасної концепції заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення на підставі правової природи обмежень, яких зазнає особа у зв’язку із застосування до неї примусових заходів за вчинене правопорушення. Визначено сутність заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення та конкретизовано висновок про відмінність їх правової природи від поліцейських заходів примусу, які відмежовуються одне від одного не тільки за змістом, процедурою, характером впливу та сферою впливу, а й повинні регулюватись окремими нормативно-правовими актами. Вивчено зарубіжний досвід і міжнародну практику регламентації заходів забезпечення провадження у справах про адміністративні правопорушення та можливість їх адаптації для України. Робота буде цікавою і корисною для наукових працівників, викладачів і курсантів (студентів, ад’юнктів, аспірантів), які займаються дослідженням зазначених проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5496
ISBN: 978-617-645-399-4
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Монографії
Собакарь Андрій Олексійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Собакарь, Пугач.pdf1,21 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.