Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5022
Назва: Естетика і символогія
Автори: Мурашкін, М.Г.
Бібліографічний опис: Мурашкін М.Г. Естетика і символогія: монографія / М.Г. Мурашкін. – Дніпро: ДДУВС; Монолит, 2020. – 240 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС; Монолит
Ключові слова: естетика
символогія
свідоме
символічні форми знання
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено особливості естетики і симвології, одним із предметів яких є сфера людських відчуттів і станів. Встановлено, що некласична естетика розглядає розум, вплетений в світ. Але естетика в своїх категоріальних структурах значно відсторонюється від безпосереднього досвіду. Тому і виникає необхідність в симвології, тобто в виробленні певних внутрішніх законів і критеріїв точності, які так значно не відсторонюють предмет дослідження від безпосереднього життя. Символи як інонаукову форму знання досліджує символогія, яка має певні закони, має свої критерії встановлення істини. Ці закони і критерії симвології не протирічать структурам і категоріальним системам естетики. Монографія призначена для наукових співробітників, які мають інтерес до проблем естетики, симвології, філософії мистецтва, релігієзнавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5022
ISBN: 978-617-7369-53-9
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Мурашкін М.Г.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+МОНОГРАФІЯ МУРАШКІН (2020) Естетика і символогія...pdf1,87 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.