Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/4239
Назва: Провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я
Автори: Логвиненко, Б.О.
Бібліографічний опис: Логвиненко Б.О. Провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я : навч. посіб. / Б.О. Логвиненко. – Дніпро: Видавець Біла К. О., 2020. – 106 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавець Біла К.О.
Ключові слова: адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я
право на охорону здоров’я
кваліфікація окремих видів адміністративних правопорушень у сфері охорони здоров’я
Національна поліція
провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику з урахуванням наукових досліджень та національного законодавства України розкрито загальні засади та сутність провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я. Розглянуто сутність і зміст здоров’я та права на охорону здоров’я як комплексних категорій. Проведено загальну характеристику адміністративних правопорушень у сфері охорони здоров’я. Розкрито поняття і особливості провадження в справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я. Окреслено адміністративну юрисдикцію Національної поліції щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я. Визначено учасників провадження у справах про адміністративні правопорушення у сфері охорони здоров’я за участю Національної поліції. Розкрито особливості кваліфікації окремих видів адміністративних правопорушень у сфері охорони здоров’я за участю Національної поліції. Посібник призначено для поліцейських, курсантів, слухачів, викладачів, фахівців у галузі права та інших осіб, які цікавляться питаннями медичного права, юрисдикційних повноважень Національної поліції та провадженням у справах про адміністративні правопорушення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/4239
ISBN: 978-617-645-374-1
Розташовується у зібраннях:Логвиненко Борис Олексійович
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Логвиненко_посібник провадження.pdf955,81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.