Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3755
Назва: Адміністративно-юрисдикційна діяльність поліції щодо забезпечення публічного порядку та безпеки в аеропортах
Автори: Кононець, В.П.
Бібліографічний опис: Кононець В. П. Адміністративно-юрисдикційна діяльність поліції щодо забезпечення публічного порядку та безпеки в аеропортах : монографія / В. П. Кононець. - Дніпро : ДДУВС, 2018. - 156 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: поліція
охорона громадського порядку
аеропорт
публічний порядок
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено комплексному та системному аналізу нормативно-правової бази та наявних наукових джерел. Вона визначає сутність та особливості адміністративно-юрисдикційної діяльності поліції щодо забезпечення публічної безпеки та порядку в аеропортах Україні, а також окреслює напрями вдосконалення чинного законодавства в даній сфері з урахуванням позитивного міжнародного досвіду. У результаті проведеного дослідження сформульовано низку наукових положень, висновків, пропозицій, що мають важливе теоретичне та практичне значення щодо забезпечення публічної безпеки та порядку в аеропортах України. Видання розраховане на професорсько-викладацький склад, ад’юнктів, аспірантів, здобувачів та студентів вищих навчальних закладів юридичних вузів і факультетів, практичних працівників правоохоронних органів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3755
ISBN: 978-617-7665-68-6
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Мороз (Кононець) В.П.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кононець Монография Аеропорт-2_ред.pdf1,53 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.