Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3727
Назва: Конституційне право на страйк в Україні: теоретичний і прикладний аспекти
Автори: Боняк, В.О.
Коломоєць, Ю.О.
Бібліографічний опис: Боняк В.О., Коломоєць Ю.О. Конституційне право на страйк в Україні: теоретичний і прикладний аспекти: монографія / В. О. Боняк, Ю. О. Коломоєць. - Дніпро: ДДУВС, 2019. - 168 с.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: право на страйк
права працівника
гарантії реалізації конституційного права
права людини
Короткий огляд (реферат): У монографії комплексно досліджено конституційне право на страйк в Україні: з’ясовано юридичну природу досліджуваного правового феномена, його зміст, гарантії, критерії допустимості та форми обмеження. Удосконалено термінологічну базу за темою дослідження – сформульовано авторське визначення поняття "конституційне право на страйк", виокремлено його суттєві ознаки, охарактеризовано нормативно-правові та організаційно-правові гарантії реалізації досліджуваного права в Україні. Сформульовано пропозиції щодо внесення змін до чинних законів України та прийняття нових актів, що сприятиме покращенню забезпечення цього права. Для науковців, здобувачів вищої освіти, практичних працівників, усіх, хто цікавиться проблематикою прав людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3727
ISBN: 978-617-7665-30-3
Розташовується у зібраннях:Боняк В.О.
МОНОГРАФІЇ
Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАКЕТ МОН Боняк Коломоєць 14(1).pdf1,74 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.