Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2371
Назва: Основні підходи до організації захисту критичної інфраструктури в країнах Європи: досвід для України
Автори: Єрменчук, О.П.
Бібліографічний опис: Єрменчук О.П. Основні підходи до організації захисту критичної інфраструктури в країнах Європи: досвід для України : монографія / О.П. Єрменчук. – Дніпро : ДДУВС, 2018. – 180 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: критична інфраструктура
захист критичної інфраструктури
державно-приватне партнерство
Короткий огляд (реферат): Здійснено комплексний аналіз теоретичних і практичних проблем пов’язаних з організацією захисту критичної інфраструктури в провідних країнах Європи. Досліджено понятійно-категорійний апарат у цій сфері. Розглянуто еволюційні процеси та апробований досвід спільної діяльності залучених державних органів та партнерів з приватного сектору різних держав і їх повноваження, основні складові елементи ієрархічної системи важливі для її побудови та функціонування. За результатами вивчення запропоновано авторське бачення нової організаційно-правової національної моделі захисту критичної інфраструктури. Матеріали монографії не містять відомості, що становлять державну таємницю та службову інформацію з грифом обмеження доступу «Для службового користування» (висновок від 04.10.2018 р.). Для науковців та практиків, державних управлінців та представників приватного бізнесу, залучених державних органів та правоохоронців, що здійснюють побудову системи захисту критичної інфраструктури в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2371
ISBN: 978-617-7665-36-5
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Монографії
Єрменчук О.П.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФІЄрменчук.pdf1,18 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.