Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2089
Назва: Порядок та процедура притягнення до відповідальності замовників та учасників процедур конкурсних торгів за порушення Закону України «Про публічні закупівлі»
Автори: Дараган, В.В.
Бобров, Д.Ю.
Бібліографічний опис: Порядок та процедура притягнення до відповідальності замовників та учасників процедур конкурсних торгів за порушення Закону України «Про публічні закупівлі» : наук.-метод. рек. / уклад. : В.В. Дараган, Д.Ю. Бобров. – Дніпро : ДДУВС, 2018. – 24 с.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: адміністративна відповідальність
стаття 164-14 КУпАП
публічні закупівлі
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлені на виконання п. 2.9 Плану наукового проведення науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на 2018 рік. У методичних рекомендаціях, систематизовано теоретичні розробки та практичні рекомендації щодо порядку притягнення до відповідальності замовників та учасників процедур конкурсних торгів за порушення Закону України «Про публічні закупівлі». Для працівників правоохоронних органів, викладачів та наукових працівників, студентів, курсантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/2089
Розташовується у зібраннях:Дараган В.В
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації адмінка.pdf518,25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.